Szerkezetépítés

             
    1135 BUDAPEST, JÁSZ U. 143.     2009.07.01. - 2010.04.22.         1131 BUDAPEST, ROKOLYA U. 30.     2010.04.01. - 2011.01.20.  

SZÁMUNKRA MINDEN MUNKA REFERENCIA!           GYORS ÉS KÖLTSÉGTAKARÉKOS MUNKAVÉGZÉS         ELÉGEDETT MEGRENDELŐK

A munkák elvégzéséhez saját kézi mozgatású falzsalu- és födémzsalu rendszerrel, valamint gép- és eszközparkkal rendelkezünk. Cégünknél évek óta ugyanazon szakember gárdával dolgozunk. Az építkezéseket magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező építésvezetők irányítják.  A saját fizikai állomány, és  az építkezésekhez szükséges szállítóeszközök, daruk, munkagépek segítségével gyors átfutási idő és kedvező árak mellett tudjuk a beruházásokat megvalósítani.

Alkalmazott technológiánk: alaplemezeknél TREMIXELT betont készítünk, amellyel olyan végleges felületet nyerünk, ahol a padló, idő- és kopásálló, valamint eszétikus. Ezzel a tecnológiával megrendelőink megtakarítják a műgyanta, vagy padlólap kialakításának költségét és idejét. A függőleges pincefalakat kézi mozgatású, saját falzsalu rendszerrel, vízzáró betonnal készítjük. Ennek előnye, hogy a pincefalak utólagos szigetelést nem igényelnek, valamint a belső oldalakon, festhető betonfelületet kapunk. A vasbeton födémeket saját födémzsalu rendszerrel zsaluzzuk, melynek előnye, hogy nem igényel mennyezet vakolást a kész betonfelület.

 
  SAJÁT KÉZI MOZGATÁSÚ FAL- ÉS FÖDÉMZSALU RENDSZER

ÉVEK ÓTA EGYÜTT DOLGOZÓ SZAKEMBER GÁRDA

SAJÁT GÉPPARK ÉS ESZKÖZ ÁLLOMÁNY

KÖLTSÉGTAKARÉKOSSÁG

BERUHÁZÓI ELÉGEDETTSÉG
   

   
   
   
   
   
         

LÁNG MONOLIT Kft. - Székhely és levelezési cím: 2724 Újlengyel, Petőfi S. u. 48. - Iroda és telephely: 1142 Budapest, Tengerszem u. 95.  
Telefon: +36-(20)-926-30-24    E-mail cím: langmonolit@gmail.com