Beton padlók

Beton padlók, alaplemezek

Beton bedolgozása          
       

Mit nevezünk beton padlónak?

Csarnokok, pari létesítmények, garázsok, külső vagy belső térben készült teherhordó betonaljzata, betonacél vagy úgynevezett acélhaj erősítéssel, illetve anélkül. A betonpadlók felülete az igénybevételektől függően, különböző kopásálló vagy színező réteggel látjuk el. A végleges felület, további burkolatot nem igényel. 

Tremixelés          
       

Tremix aljzat

A hagyományos betonacél háló elhelyezése helyett egyre gyakrabban kerül alkalmazásra a mixer-betonba közvetlenül a bedolgozás előtt adagolt speciális acélszál, amely számítógépes méretezés után megfelelő szilárdságot és nagyobb ellenállást biztosít a zsugorodási repedésekkel szemben. Méretezéstől függően már 7 cm-től alkalmazható.
Várható teljesítmény: 1.100 m2/nap.

Kész felület           
       

Alaplemezek - ipari padlók

Bármilyen méretű alaplemez elkészítését vállaljuk, vastagságtól függetlenül. Megállapodás szerint anyaggal, teljes körűen, illetve ha a megrendelő biztosítja a betont, akár csak a bedolgozásra is. A munka teljes elvégzéséhez az összes szükséges eszköz, szerszám, berendezés a rendelkezésünkre áll.(lézerek, vibrátorok, vibrogerendák, vibrolécek, tremixelők, simító- és glettelő gépek, dupla tárcsás simítók, stb).


LÁNG MONOLIT Kft. - Székhely és levelezési cím: 2724 Újlengyel, Petőfi S. u. 48. - Iroda és telephely: 1142 Budapest, Tengerszem u. 95.  
Telefon: +36-(20)-926-30-24    E-mail cím: langmonolit@gmail.com